tirsdag 14. februar 2012

Small enough to hold in your arms.... Big enough to fill your life with happiness

Hadde en fotoshoot av en barselgruppe i Asker sammen med min kollega Anita Sælø sist uke og her kommer en liten smakebit av resulatet! Alltid spennende å komme hjem til mennesker, for da finner man nye spennede temaer og kulisser for bildene. Denne gangen var det tilsammen 6 herlige solstråler vi fotograferte. Sjekk denne søte jenta...


Jeg reiser rundt og tar bilder av barselgrupper. Er du eller noen du kjenner i en barselgrupp, er det bare å ta kontakt. Jeg reiser ut til dere og tar bildene gratis. Så kan dere selv velge hvilke bilder dere ønsker å kjøpe. Hvis du ikke er i en barselgruppe men dere er en venningjeng med små barn i forskjellige aldere, kan vi gjøre det på samme måte!

Ta kontakt for et tilbud!

Anette

Valentines day!! Skal, skal ikke??

Spørsmålet om det er noen grunn til å feire Valentines day dukker alltid opp i starten av februar! Handelstanden tar helt av som vanlig, og meningene er mange. Jeg syntes man kan velge og feire- eller å ikke feire, alt etter hva man selv føler for. Men husk at det ikke er et spørsmål om hvor mye penger man er villig til å bruke denne dagen. Jeg syntes det handler mye mer om at man gir den man elsker litt ekstra oppmerksomhet. Feire det som feires kan! Grå, kjedelige hverdager har vi nok av!

Ble derfor kjempe inspirert da jeg fikk et kjempe spennende oppdrag sist uke, noe litt anderledes enn vanlig. De ønsket seg bilder til Valentines day! Det ble noen kjempe morsomme timer med masse kule røde effekter!
Her får dere en liten smakebit!
Håper dere alle får en herlige Valentines Day!!

Anette