onsdag 18. april 2012

Nedtellingen er i gang....Bare 3 dager igjen til åpningen av butikken min!

Så er dagen endelig snart her!

Etter utallige timer med planlegging, morsomme dager på Motemessene i København og Oslo, oppussing av lokaler og oppakking og prising av varer, skal ENDELIG nok en drøm bli til virkelighet! Ved siden av jobbingen med foto har jeg utvidet Lykkefangeren, som nå er et AS, til også å omfatte en butikk med klær og interiør til barn!
Etter å ha tatt en spennende dekoratørutdannelse mens jeg bodde i Danmark, har jeg lenge hatt en drøm om å åpne min egen butikk. Og etter noen år med en liten sønn i Norge, kunne jeg bare ikke la være. Jeg savnet det mangfoldet og utvalget danskene har å by på. Jeg måtte ha en liten bit av Danmark hit til Norge!

Derfor har varene i min butikk stort sett dansk opprinnelse, og har blitt nøye utvalgt etter hva jeg liker.
Her finnes det klær og interiør for de nyfødte og helt opp til 8 år.  Hvis du leter etter det unike og ønsker noe annet til barna dine enn det hva alle andre har, er dette noe for deg!Butikken ligger hjemme på eiendommen vår i Alshusveien 12 på Kråkerøy,
og førstkommende lørdag, den 21.04 fra kl 11.00-15.00 holder vi åpningsfest hvor alle er hjertelig velkomne. Ta med venner, søsken, besteforeldre og barn (vi har nok av uteleker å tilby mens du tar en titt i butikken) og kom en tur innom! Vi byr på kaker, kaffe og masse lekre vår- og sommervarer!

Håper på å se både kjente og ukjente fjes på lørdag!

 

Mer info om butikken og merkene vi har kommer de nærmeste dagene! Vel møtt på lørdag!!

Anette