onsdag 25. april 2012

Alle småjenters (og mammaers) drøm....

I tiden fremover tenkte jeg å presentere merkene og varene jeg har i butikken litt grundigere. Jeg starter med den utrolig lekre hårpynten fra Prinsessefin!

Prinsessefin!
(Litt informasjon hentet fra Prinsessefins hjemmeside)

For rocka prinsesser. Snille prinsesser. Store prinsesser. Små prinsesser. Søte prinsesser. Tøffe prinsesser. For ekte prinsesser. For deg som vil være prinsesse for en dag.

Damer elsker stæsj. Det vet kreative Kjersti, som sår bak Prinsessefin. Hårpynten hun designer, setter farge på hverdagen din og gjør store dager enda større. Uansett hva slags prinsesse du er. Prinsessefiin-pynten lages for hånd, med glede, kjærlighet og omtanke. Slikt blir det vakker hårpynt av, med enestående kvalitet og nydelige detaljer. En skinnende silkeblomst, for eksempel. En funklende Swarovski - krystall. Sett pynten i håret, eller fest den på klærne dine. Og som du vet - for små og store prinsesser kan både små og stor drømmer gå i oppfyllelse...Denne sløyfen har mange ganger blitt brukt av Prinsesse Ingrid Aleksandra ved ulike anledninger. Et raskt bildesøk på Google eller Slottets hjemmeside viser at hun har brukt den i flere forskjellige farger. Derav har den fått navnet "Ingrid Aleksandra-sløyfen". Den er aldeles nydelig og gir det lille ekstra til ethvert antrekk.


Hårpynten finnes også i mindre utgaver, tilpasset baby!


Har du spørsmål om produktene, eller ble du nysgjerrig og fikk lyst til å ta en tur innom er det bare å ta kontakt på anette@lykkefangeren.no, eller stikke innom i butikkens åpningstider!

Anette