mandag 7. mai 2012

Christina Rohde; rene linjer med flotte detaljer!

Klærne fra det danske motemerket til barn, Christina Rohde, er helt nydelige. Kjennetegnet er den høye kvaliteten og de herlige stoffene, de rene linjene som likevel preges av mange flotte detaljer. Danske Rohde tilbyr barna diskrét, funksjonell hverdagsluksus.

Den kommende Spring/Summer 2012 kolleksjonen er full av blomstermønstre, striper, stjerner og herlig stoffer som vi elsker, til baby, gutt og jente. Her er en liten titt på noen av plaggene du finner i butikken NÅ!
Olashorts, stjernesinglet og hals finner du hos Lykkefangeren!


Denne fantastiske jumpsuiten i påfuglmønster og matchene cardigan i bringebærrosa har vi i butikken :O)


   
Grønnblomstrete kjole, grå tighst med stjerner og en herlig grå jumpsuit m stjerner har vi også!Denne nydelige cardiganen i utsøkt kvalitet og nydelige detaljer har vi i mørke blå, lys lilla og bringebærrosa!Stjernesingleten og den nydelige cardiganen finner du hos meg!Alle småjenters drøm, et nydelig skjørt fult av glitter. Finnes både i sølv og hvit.


Må bare beklage at kvaliteten på bildene ikke er så bra, men scanneren min nektet å gjøre en bedre jobb. Håper likevel på at du får et lite innblikkk i litt av utvalget i butikken min.


Håper på å se deg i butikken i morgen!!


Anette