mandag 10. september 2012

Så var vi fire !


Life is not measured by the number of breaths we take,
but by the moments that take our breath away......


Her ser dere grunnen til at jeg har holdt en laaang bloggpause på over 2 måneder.
Har kriblet så mye i fingrene etter å være kreativ, fotografere og redigere. Formen var ikke så god den siste tiden før termin, så da var det ikke så lett å finne krefter til å jobbe. Dette bildet ble tatt på Foten i sommer, veldig kort tid før termin. Ved hjelp av min ide og innstillinger, og en mamma som alltid stiller opp uansett hvilke oppgaver hun blir bedt om, fikk vi tatt noen stemningsfulle familiebilder fra denne spesielle tiden; Like før 3 blir til 4! Er noe magsik med denne tiden. Man gleder seg så mye til å møte den lille som skal komme, samtidig som man ønsker å nyte den siste verdifulle tiden med "bare oss tre".

Lille Vilma kom til verden den 10 august og er allerede over en mnd gammel. Til tross for lite søvn og heavy ammetåke hadde jeg en vellykket fotoshoot med den nyfødte tulla, og jeg håper på å få lagt ut noen bilder fra den om ikke lenge.

Ellers står det mange spennende fotograferinger på planen denne mnd, så jeg gleder meg til besøk av flere nyfødte, familier og gravide! Ønsker du fotografering er det bare å ta kontakt.

Ha en strålende uke!

Anette